Pages


Everyday Wear takki

torstai 5. maaliskuuta 2015

 Tein akuuttiin kevättakki tarpeeseen softshellistä takin, jonka kaava on uusimmassa Ottobre Design lehdessä, Everyday Wear takki. Takki on kyllä nimensäveroinen, tästä tuli todella mieluinen ja varmasti pääsee päivittäiseen käyttöön.
Kuten kuvassa näkyy näillä kulmilla satelee räntää, mutta silti kevät on jo nurkan takana, joten kerrankin olen ajoissa kevätvaatetuksen suhteen.

Tykkään takin pituudesta, alla voi pitää hieman pidempää tunikaakin.


Alunperin ajattelin yhdistää pirteää pinkkiä tummansiniseen, mutta sitten ajattelin sen olevan niin "perinteinen" yhdistelmä (minulle) ja kun kaupasta löytyikin kivat kullanväriset vetoketjut, muutin mieltäni.
Tilkkulaatikosta löytyikin yksi kullanväriä lähellä oleva puuvilla, josta sain tehtyä vinonauhaa huolittelua varten. Tämä takki tehdään ilman vuorta (miksei tietysti sellaisenkin voisi ommella) ja pääsin opettelemaan pääntien huolittelua nauhalla… aika haasteellista, mutta näin ensikertalaiseksi olen tyytyväinen.Olen varannut tyttärille pinkkiä softshelliä kevättakkikankaaksi, nyt kun löytäisin vielä sopivan kaavan. Ehkä vastaavanlainen kuin tämä takki :) 

  1. Everyday wearilla tehtyjä takkeja metsästelen :) hieno tuli!

    VastaaPoista
  2. Everyday wearilla tehtyjä takkeja metsästelen :) hieno tuli!

    VastaaPoista